Project Description

Ecotic & Imagin bank | Digitalización Sostenible – Creative campaign

⟵ back
next ⟶

Creativitat gràfica per a la campanya de digitalització sostenible, una iniciativa per conscienciar els usuaris d’equips elèctrics i electrònics. L’objectiu de la campanya era conscienciar sobre la importància d’un reciclatge adequat dels residus d’equips elèctrics i electrònics (RAEE), com a element clau per impulsar un model d’economia circular que contribueixi a la sostenibilitat del medi ambient i del sistema productiu.

Creatividad gráfica para la campaña de digitalización sostenible, una iniciativa para concienciar a los usuarios de equipos eléctricos y electrónicos. El objetivo de la campaña era concienciar sobre la importancia de un reciclaje adecuado de los residuos de equipos eléctricos y electrónicos (RAEE), como elemento clave para impulsar un modelo de economía circular que contribuya a la sostenibilidad del medio ambiente y del sistema productivo.

Graphic creativity for the sustainable digitization campaign, an initiative to raise awareness among users of electrical and electronic equipment. The aim of the campaign was to raise awareness of the importance of proper recycling of waste electrical and electronic equipment (WEEE), as a key element in promoting a circular economy model that contributes to the sustainability of the environment and the environment. productive system.

Web: digitalysostenible.com
Agency: Commo!